Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.08 secunde)
Eliza Lesanu, Stanescu Mihaela, Neguta, Catalin Craciun, Cristi Kruger, Ana Maria, acea Ana Maria, Johnny, Cristi si Cristina Severin, Paul Rogojinaru, Catalin Rosioru, Ionescu Claudiu, care anul asta a lipsit nemotivat.
Acesta este si unul dintre obiectivele Coalitiei pentru Sanatatea Femeii, prin care facem demersuri privind introducerea unui program de screening national pentru cancer de san si optimizarea celui existent pentru cancer de col, a declarat Mihaela Geoana, Presedintele Fundatia Renasterea.
Sistemul de recuperare este folosit cu succes pana in prezent in Marea Britanie, Franta, Bulgaria, Elvetia si Romania, iar din aceasta luna poate fi gasit si in clinica noastra, alaturi de tratamentele de recuperare din domeniul afectiunilor coloanei vertebrale, de la scolioza, pana la hernia de disc, a declarat Mihaela Proicea, managerul celei mai mari clinici pentru recuperarea coloanei vertebrale fara operație.
- Bucur Camelia Mihaela Cod IBAN RO54 BPOS 7050 0913 130RON01 Bancpost Sucursala Floreasca - Bucur Mihai, IBAN cont: RO69RNCB0086141717030001, in RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT:RNCBROBU Va Multumim!!!
Cu ocazia acestui eveniment cultural, vor expune lucrari artisti plastici calaraseni, precum: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Valentin Lapadat, Codrin Cardu, Bogdan Georgescu, Nicolae Dumitru, Victor Grigore si Mihaela Melehat.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu.
Gheorghe Mihaela) Vrei sa stii care sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii? Astrologii au vesti bune pentru unele semne zodiacale.
La sedinta Plenului Senatului a participat, in calitate de invitat, si Mihaela Geoana, presedinta Fundatiei Renasterea, insotita de Cristiana Copos, vicepresedinta Fundatiei, si de Andreea Esca, ambasadoarea Fundatiei.
Mihaela Serea a distribuit o postare. Ieri la 07:39 . Despre dl Oscar, un mestesugar de 81 de ani de pe Strada Apolodor, vis-a-vis de Hanul Berarilor Casa Soare.
Ulterior, colega ei din trustul Intact, Mihaela Barzila, a dezvaluit si sexul bebelusului, spunand ca Alessandra si sotul ei, Sergiu Constantinescu, vor fi parinti de fetira.
Mihaela Raileanu a publicat cateva ganduri memorabile, pe pagina sa de Facebook, despre lumea intoarsa cu susul in jos in care si ea, si noi traim, ganduri pe care le puteti citi in continuare:
Iubirile nesfarsite se asaza doar in vieti limpezite (Guest post by Alexandra-Mihaela Ignat). L-am citit pe nerasuflate, si pentru ca este extraordinar de frumos, m-am gandit ca daca l-as distribui pe aceasta cale poate ca v-as face ziua mai frumoasa.
De asemenea, doamna Mihaela Enache este prezenta cu aceste produse la targul din incinta Facultatii de Agronomie, in fiecare week-end.
Mai exact matusa mea, Mihaela Mitroi, care a a avut inceredere in mine Fiind idolul meu, m-a motivat dandu-mi un imbold atat cat sa constientizez importanta acestui pas.
Am avut bucuria sa concertam in aer liber pe celebrul Broadway din New York pe 1 Mai anul acesta, iar pe 7 Mai am fost premiati ca si primul cuplu de Pop-opera din lume in cadrul Galei Celebritatilor care a avut loc la Las Vegas, gala organizata si prezentata de Mihaela Serban in colaborare cu Consulatul onorific al Romaniei la Las Vegas, reprezentat de Consulul Onorific, d-na Lia Roberts si TVRi.
Nunta lui Alexandru, fiul fostului baron de Gorj Nicolae Mischie, cu Mihaela Rudeanu, a reprezentat unul dintre cele mai mediatizate evenimente politico-mondene din spatiul romanesc.
Sau cu o Mihaela Radulescu? Femei de succes sau femei de mai mare rasul? Balanta inclina spre jenant si de tot rasul.
Ca stiam doar desenele acelea pe care le chema "Mihaela"... ne parea rau la un moment dat. Acum incepem, privindu-ne copiii sa ne para rau.
Pe langa Udrea, Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Nicoleta Luciu, nu gasesc locul in acest top pentru Oana Zavoranu, care nu este nici frumoasa, nici decenta ca femeie in aparitiile sale publice.
Unele partide o propuneau pe aceeasi eterna, fascinanta si policalificata Andreea Marin, care a dovedit ca este potrivita pentru un asemenea post fiindca si-a aparat cu dintii, manichiura si glasciorul suav "tunat" la 110 decibeli proprietatile proaspatului ei sotior (care erau de fapt ale vesnicei rivale Mihaela Radulescu).
google-analytics.com